vrijdag 31 december 2010

Ja, ik wil!

Gisteren dit prachtige bruidspaar gemaakt. Volgens een trouwe volger "was het zo rustig op mijn blog". Sja, ik heb momenteel wel vakantie maar ook dan moet er toch flink gestudeerd worden want het komt helaas niet aanwaaien. Toch liet ik me dit geen 2x zeggen en ben ik aan de slag gegaan. Door verschillende patronen aan te passen heb ik dit kunnen maken.

"Wil je met me trouwen mijn liefste?"
"Ja, ik wil!". Hij heeft zelfs de ringen al op een kussentje meegebracht! Zij heeft haar prachtige bruidsboeket met witte rozen al bij. Is het geen prachtig stel?!
Na de trouwerij gaan ze in de roze limosine op weg naar het vliegveld om daar aan hun huwelijksreis te beginnen...

vrijdag 24 december 2010

Gehaakte sjaal 3

En als derde heb ik een roze sjaal gehaakt en af en toe aan de 'slingertjes' witte en doorzichtige knopen gehaakt. Ik vind het zelf wel een grappig effect hebben.
Fijne feestdagen toegewenst en alvast een gezond en creatief 2011!

Liefs Melanie

Gehaakte sjaal 2

Nummer twee was een grijze sjaal met roze kraaltje. Hij is iets korter dan de donker blauwe versie. Het is wel hetzelfde patroon maar je stopt er veel tijd in om steeds de kraaltjes door te schuiven. Toch is het erg leuk om te doen..

Gehaakte sjaal 1

Deze week heb ik mijzelf leren haken. Dit is het resultaat van de eerste sjaal geworden. Hij is gemaakt met losse en stokjes en aan elk uiteinde zijn er losse slingertjes gehaakt. De eerste was het eenvoudigste...

vrijdag 17 december 2010

Kerstkrans

Deze keer voor kerst een kerstkrans gemaakt van coniferen, dennetakken en ander "groen spul". Ik had geen plaats om hem ergens aan op te hangen dus ik heb hem op een schaal op de tafel gelegd. Daarna heb ik er een windlicht ingezet met een kaarsje. Laat nu die lange, gezellige avonden maar komen...!

Kerstkaartenslinger

Wat doe je met al die kerstkaartjes die je krijgt? Op de kast wordt het zo'n rommel, in een bakje ziet niemand het. Ik heb er een kerstkaartenslinger voor gemaakt en heb gekozen voor een kerstman. Ik heb er lange linten aan gehangen zodat hij helemaal vol kan komen te hangen.
Alvast fijne feestdagen iedereen!

zondag 5 december 2010

Kerst engeltjes

Dit weekeind heb ik deze Kerst engeltjes gemaakt. Het kleine engeltje heeft een triangeltje in haar hand. Let op de detais op de vleugeltjes! Binnenkort mogen ze gezellig onder de kerstboom staan..