vrijdag 29 juli 2011

Muurschildering Tijgetje

Deze week heb ik een muurschildering van Tijgetje gemaakt voor een babykamer. Boven het bedje heb ik de naam geschilderd. Deze foto krijgen jullie te zien als de baby geboren is. 
Op de foto's blinkt de zwarte verf maar dit komt omdat de verf nog niet droog is. De muur is donker paars dus de witte verf moest een aantal keer over elkaar.


dinsdag 26 juli 2011

Sprookjesbos

Het lijkt wel een sprookjesbos! Ik heb een tafeltje in de kamer omgetoverd tot
bos-achtige thematafel. Ik heb een aantal meisjes op boomstronken gezet en het af geheel afgemaakt met houtsnippers. Binnenkort toveren we het weer om tot iets anders.

Portemonees van fruitsap-pakken

Dit leuke idee had ik ergens gezien en wilde ik ook maken. De kamsnaps (gekleurde drukkers) had ik besteld in China. Hier moest ik dus even op wachten maar in die tijd kon ik al wat pakken sparen. Leuk om geld in te doen voor een verjaardag toch?!

maandag 18 juli 2011

Weer-meisje

Vandaag heb ik een weer-meisje gemaakt. Ik heb verschillende kraaltjes op de jurk en hoed genaaid en verschillende details met zilverdraad geborduurd. Ze heeft een parasolletje vast maar ik denk dat het op dit moment beter voor parapluutje gebruikt kan worden..!

zaterdag 16 juli 2011

Visitekaartjes en stempel

Ik heb lang getwijfeld maar ik heb het toch gedaan. Ik heb visitekaartjes besteld en een stempel van ma-de-by-me bij Karen. Ziet er hartstikke leuk uit toch?! Het wordt steeds professioneler! Wie had dat nou ooit gedacht?

dinsdag 5 juli 2011

Juli: klaproos

En het is weer een nieuwe maand, dus een nieuw poppetje!

Bij deze het klaproosmeisje. Ik wilde ze graag op de foto zetten met een echte klaproos.
- Stad en land afgefietst voor een klaproos
- eindelijk gevonden
- op de fiets mee naar huis
- in een vaasje met water want het poppetje was nog niet precies af
- wilde ik het op de foto zetten ----> Klaproos slap.
Helaas! Dan maar met een verlepte (is dat een nederlands woord) klaproos!