vrijdag 8 april 2011

Mijn nieuwe aanwinst

Vorige week kwam ik toevallig op marktplaats deze kralen tegen. Sterker nog, ze werden hier een straat verder verkocht. Omdat er geen foto bij stond ben ik even (te voet! jawel, en dat op marktplaats!) gaan kijken en was meteen verkocht. Deze vrouw (ons kent ons hier) maakte altijd zelf kettingen die ze verkocht. Na jarenlang met deze hobby bezig te zijn wilde ze er nu van af. Ze had na al die jaren dan ook flink wat verzameld. Zij was blij dat ze er van af was en ik was blij met mijn nieuwe aankoop. Omdat het zo veel was heeft ze het zelfs even in de auto gezet en naar huis gebracht! Ze was al lang blij dat ze dit allemaal niet moest opsturen. Ik heb dan ook een hele middag kraaltjes bewonderd, vast gehad en in andere doosjes gedaan. Binnenkort komen de resultaten van de kettingen/oorbellen/armbanden op mijn blog.
Oja, denken jullie aan mijn give-away?6 opmerkingen:

Collie-Collie zei

Wauw, dat is nog eens een berg met keus, zeg! Ik kan me voorstellen dat je een hele tijd tussen al die kraaltjes hebt gesnuffeld!

Groetjes, Collie

P.S. Héél veel plezier van je kralen.

Nicole (Maison La Belle Vie) zei

Dat zijn er veel daar kun je een hoop mooie kettingen mee maken. Veel plezier met al je kralen en ik ben benieuwd naar je creaties.
Groetjes, Nicole

Esther zei

Wauw wat veel en wat leuk je daar veel leuke dingen mee doen, Fijn weekend Groetjes Esther.

Heidi zei

Zeg,kaap jij nu zomaar mooie aanbiedingen voor mijn neus weg? ;-)


Veel plezier ermee.


XO Heidi

rianne zei

Heerlijk al die kraaltjes. Kun je erg leuke dingen mee doen,
Groetjes Rianne.

Mooimiek zei

Mooie kralen hoor! En je maakt er ook leuke dingen van zie ik!

Groet Annemieke